Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

A TV Baxtale egy magyar-nemzetközi civil roma online közösségi tévé. Transzfeminista. Antifasiszta. Antipatriarchális.

A TV Baxtale elnevezés a romani nyelv “Taven Baxtale!” mondásán alapszik, ami azt jelenti: “Jó szerencsét!”. Televíziós csatornahálózat neveként szándékosan tettük dzsendersemlegessé a kifejezést.

A TVB küldetése, hogy közelebb hozza egymáshoz a különböző európai közösségeket, segítse az európai emberi jogi mozgalmakat, aktivistákat és civil szervezeteket a mindenki számára befogadóbb társadalmak, az igazságosabb és egyenlőbb jövő formálásában.

Fő célunk, hogy nagyobb láthatóságot biztosítsunk a roma közösségek tagjainak, közelebb hozzuk egymáshoz a roma és az LMBTQI embereket, bemutassuk ezeknek a csoportoknak az életét, és segítsük őket, valamint a hasonló kihívásokkal szembenéző csoportokat egy felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb, valamint a különböző identitásokat és kulturális háttereket támogató jövő kialakításában.

Saját gyártású tartalmainkat a testi és lelki egészségtudatosság valamint a vegetáriánus és vegán* életszemléletet elismerésével készítjük. Fontos feladatunknak tekintjük a környezettudatosság erősítését, így a TV Baxtalénak hátteret biztosító szerverünk 100%-ig megújuló, szén-dioxid-kibocsátás-mentes energiával működik.

Tiszteljük az egyetemes szereteten alapuló, testvériséget hirdető vallásokat, világnézeteket, inkluzív egyházi csoportokat.

* “A veganizmus követőjét vegánnak nevezik. A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami elutasítja az érezni képes állatok árucikk státuszát; amely megnyilvánul a táplálkozás, a szórakozás, a ruházkodás és a higiéniai termékek választásában is.” (Forrás: Wikipedia)

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.