in , , , , , , ,

Ame Panzh: Az Ébresztőkönyv – előrendelés

Talán azt gondoltátok, hogy a nagy csöndességben az Ame Panzh hattyúhalálra készülődött, netán a quiet quitting módszerét tökéletesítettük? Na, jó, bevalljuk az utóbbi gyakran foglalkoztatott minket is, de szerencsére nem az aktivista munkánkkal kapcsolatban.
Új adások gyártása helyett az energiánkat a már meglévő témák újfajta feldolgozásába fektettük. Őszinték leszünk, évekbe telt, mire támogatást, értő füleket és tettrekész szakembereket találtunk ahhoz a projekthez, aminek az eredményét most óriási büszkeséggel osztjuk meg veletek.
Elkészült az Ame Panzh: Az ébresztőkönyv című kötetünk!


És hogy mit rejt ez a pár száz oldal? Roma reprezentációt minden mennyiségben, interszekcionális emberi jogi témákat, esetfeldolgozásokat, személyes tapasztalatokat, jótanácsokat és mindenekelőtt sok-sok érzelmet.


Köszönjük a sokórányi alapos munkát és felkészülést az Ame Panzh állandó és beugrós tagjainak, az anyagi támogatást a támogatóinknak, a szavak és mondatok jó kézben tartását Nagy M. Boldizsár szerkesztőnek, az elképesztő előszót-ajánlást Orsós Jakabnak, és a szakmai munkát, gondozást a TEA Kiadó munkatársainak. Mert nélkülük, ez a könyv – szó szerint – nem jöhetett volna létre.


A könyvbe beleolvasni és az előrendelést leadni itt tudjátok:
https://teakiado.hu/felnotteknek/ebresztokonyv/


Vigyázat, limitált példányszám áll rendelkezésre! Ha biztosan a kezetekben akarjátok tudni a saját példányotokat a könyvbemutató és dedikálás napjára, siessetek a rendelés leadásával.
További részletekkel, szöveges ízelítőkkel és egy Ame Panzhos meglepetéssel hamarosan érkezünk. #woke


A könyvben látható portrégrafikákat Korponovics Roland, a csapatfotót Stephanie Ballantine készítette.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

Loading…

0

Judit Párpercesek: Szabadság, Egyenlőség, Testvériség – Liberté, Égalité, Fraternité